Szüreteltünk

2017.12.01. 08:00

A Hildben is népszerű ez a program

Ha ősz, akkor szüret. Nem volt ez másképpen a Hild iskolában sem. Az iskolában már régóta hagyomány a szüreti nap megrendezése szeptemberben.

Torma Rebeka

Mindenki nagyon jól érezte magát az idei szüreti programon is

A szüreti rendezvényen egyrészt a 9. osztályosok mérhetik össze tudásukat és ügyességüket, másrészt pedig a szüreti hagyományok ápolása is a cél. Szeptember 21-én 13 órakor, az időjárás viszontagsága miatt ebben az évben a tornateremben került megrendezésre az esemény. A terület lecsökkenése, és a helyszínváltozás ellenére idén is jó hangulatban telt el. A szervezők izgalmas ügyességi feladattal készültek, amiket a diákok kisebb-nagyobb sikerrel teljesítettek.

Mindenki nagyon jól érezte magát az idei szüreti programon is

Mint szervezésben segítő tizennegyedikes diák is jól szórakoztam, szórakoztunk osztálytársaimmal együtt és kiélveztük minden pillanatát, hiszen nekünk ez volt az utolsó hildes szüretünk.

A feladatok teljesítése után, egy kis néptáncolást tartottunk Páble Gergő és Polyák Anikó Virág 14/a-s tanulók irányításával, majd kiosztottuk a legeredményesebb osztályok részére az okleveleket és a tortákat. Persze senki nem tért üres kézzel haza, hiszen azokat az osztályokat is részesítettük oklevélben, akik nem kerültek az első három közé.

A nap folyamán mustkóstolás is várta a diákokat. Szerintem kijelenthetem, hogy idén is hoztuk a szokásos színvonalat, és egy újabb eredményes szüreti napot tudhatunk magunk mögött.

Torma Rebeka

Hild szakközépiskola

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában