Fidesz

2017.12.15. 07:00

Ajándékkártyákat adtak a bál bevételéből

Az idei már a tizenhatodik alkalom, hogy az advent elején tartott jótékonysági bál bevételéből ajándékot tudott adni a Fidesz dunaújvárosi szervezete családoknak, időseknek, illetve – kiegészítve a kedvezményezetti kört – tehetséges sportolóknak.

Körmendi Erzsébet

a

Az átadási ünnepség csütörtök délután volt a városháza C épületének rendezvénytermében, ahol Cserna Gábor polgármester, a Fidesz dunaújvárosi szervezetének elnöke, Friedrichné Pethő Ilona, a polgármesteri kabinet vezetője és tíz körzet önkormányzati képviselője köszöntötte a meghívottakat, támogatottakat, akiknek ezúttal ajándékkártyával tudták szebbé, könnyebbé tenni a karácsonyi készülődést.

Cserna Gábor polgármester adja át az ajándékkártyát Fotó:AG

Cserna Gábor egy buddhista mesét mondott el a jelenlévőknek, amelynek üzenete az, hogy a világmindenség ereje bennünk lakozik. Ezt jó hinni és érezni ilyenkor, advent időszakában, amikor leülünk, magunkba és a lelkünkbe tekintünk. Elgondolkodunk, megtettünk-e minden jót, és amit tettünk, azt vajon jól tettük-e? Ezekkel a gondolatokkal üdvözölte a Fidesz helyi elnöke a 68 meghívottat, akiket a közgyűlési képviselők, körzetfelelősök, a női kézilabda akadémia vezetői javasoltak erre a karácsonyi támogatásra. Hatvannyolc dunaújvárosi családot, egyedül élő idős embert, tehetséges sportolót ajándékoztak meg a fideszesek egy-egy kártyával, és minden kártyára 22 ezer forintot töltöttek fel, amit helyi áruházzal is rendelkező üzletközpontban vásárolhatnak le a támogatottak. A városvezető elmondta: „Karácsony közeledtével kívánom, hogy mi, itt Dunaújvárosban emberségben, megértésben méltó társai legyünk egymásnak!”

Gombos István adta át a képviselői körzetében élőknek az ajándékkártyát Fotó: Ady Géza

A köszöntő után a Széchenyi gimnázium diákjai adtak lenyűgöző műsort, majd a meghívott vendégek átvehették az ajándékkártyákat, a jókívánságok kíséretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában