lelkes gyermekek

2017.12.21. 21:59

A gyerekek kedves és megható műsora

„Kis karácsony, nagy karácsony…” énekelte csengő hangon a műsort adó gyermekek közül a legkisebb a megyeháza dísztermének patinás falai között.

DH

A kormányhivatal munkatársai, de még a sajtó képviselői is bizony többször elérzékenyültek az előadott versek, énekek hallatán, a gyermekek lelkesedését látva.

Ezek a gyermekek nevelőszülőknél nevelkednek, valamint a székesfehérvári és velencei gyermekotthonban, továbbá a sárbogárdi, dégi, előszállási lakásotthonban töltik mindennapjaikat, észrevehetően nagy szeretetben, amit az adventi várakozás még intenzívebbé tesz.

Ez az érzés hatotta át az izgatottságtól néha meg-megakadó, de mégis színvonalas irodalmi műsort kedden a Fejér Megyei Kormányhivatal Europe Direct Irodájának hagyományos programján.

Dr. Simon László kormánymegbízott adta át az ajándékokat a gyerekeknek
Fotó: Fejér Megyei Kormányhivatal

A közel egyórás műsor végén a gyermekek gyertyát gyújtottak, és közös énekléssel kívántak közönségüknek áldott békés karácsonyt, valamint boldog új évet. Végül a kiválasztott nézőknek átnyújtva a gyertyákat jelezték jelképesen, vigyék haza otthonaikba a szeretet lángját.

Ezt követően dr. Simon László kormánymegbízott a megyeháza címertermében köszönte meg a gyerekeknek, a felkészítő pedagógusoknak és Deresné Tanárki Máriának, a megyei gyermekvédelmi központ igazgatójának a műsort.

Dr. Simon László kormánymegbízott a Fejér Megyei Kormányhivatal Europe Direct Irodája ajándékaként déligyümölcsöt, ajándékokat adott át a lakásotthonokban, a gyermekotthonokban és a nevelőszülőknél élő gyermekek számára.

Ezek is érdekelhetik