Nemes célért

2017.11.23. 09:30

Futás a kisautóért! Csatlakozzon Ön is a jótékonysághoz!

Jótékony futást szervez Lacza Tamás november 25-én, szombaton délelőtt 10 órára, amelynek célja a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának megsegítése.

Balla Tibor

gg

Külföldön több kórházban a gyerekek elektromos autóval mennek a műtőig, így csökkentik a félelemérzetet műtét vagy vizsgálat előtt. A jótékony futás eredményeként Lacza Tamás szeretné, ha a dunaújvárosi kórház kis betegei is kaphatnának egyet. Mindehhez az szükséges, hogy szombaton minél többen menjenek ki a Városháza térre, és kilométerenként 200 forintot dobjanak a rendezvénysátorban kihelyezett dobozba.

Mindenki annyit ad a jótékony célra, amennyit jónak lát, s nem akadály, ha nem futja le a bő hat és fél kilométeres távot, a lényeg a segítség, az adakozás. Aki a testedzést is fontosnak tartja, az végigfuthatja a kört a Városháza tértől a Pincesoron át az alsó Duna-partra, majd a siklón felfutva a Vasmű úton át vissza a kiindulópontra. A Szent Pantaleon Kórház is képviselteti is magát a rendezvényen dr. Jobbágy Lajos orvosigazgató személyében, aki együtt fut majd a támogatókkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában