Programtipp

2017.09.14. 20:24

Közelebb hozzuk a világot! Egynapos színes kavalkád Kulcson!

Mint ahogyan azt korábban megírtuk, szeptember 23-án ismét nemzetközivé válik a Nap Háza – Hold Udvara Agroturisztikai és Rekreációs Központ.

Balla Tibor

Arról viszont még nem esett szó, hogy mi is történik a Közelebb hozzuk a világot! rendezvényén. A teljesség igénye nélkül elmondható, hogy már délelőtt elkezdődnek a gyermekprogramok, gólyalábas bohócokkal, lufihajtogatással, pónilovaglással. Előadás hallgatható a venezuelai kakaóról és csokoládéról – amelyet Martin Saatdjian, a nagykövetség első titkára tart majd -, a világhírű kubai rumról, többször átélhetők a salsa percek, ugyancsak többször fellép Joe Fritz klarinétművész is, tartanak rendhagyó spanyol órát az érdeklődőknek. Dél-Amerikában élő magyarokról, érdekes emberekről érdekes történetek hangzanak el, a főzőshow-ban nemzetek csatája zajlik majd, bemutatkoznak a helyi sport- és zenei ifjú tehetségek csakúgy, mint kubai ritmusokat felvonultató latin combo zene- és tánccsoport. Este pedig Ecuador szülötte, Torres Dani lép majd fel. Az egész nap egy színes kavalkád lesz sok zenével, tánccal, finom ételekkel, italokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában