Emlékverseny

2017.09.09. 08:30

Pontyra horgásznak három napon át Dunaföldváron

A Dunaföldvári Sporthorgászok Egyesülete múlt vasárnap tartotta a Nagy Sándor Egyesületi Emlékversenyt, amelyen huszonnyolc horgász indult a győzelemért.

L. Mészáros Irma

Közülük a győztes Petrovics Zoltán lett, akinek fogása mérlegeléskor 5520 grammot nyomott. Pala Attila és Méhes Attila három kiló feletti eredménnyel követte őt. Az összes fogás csaknem 52 kilogramm volt. A helyezettek kupát és értékes vásárlási utalványt kaptak elismerésül.

Az eredményhirdetés után a tagok a Kiss Lajos Csaba vezette egyesület horgásztanyáján Vagyon Miklós finom főztjét fogyasztva értékelték a versenyt, amelyet 2011 óta tartanak az egyesület korábbi elnökének, a gyógyszerészként is nagy népszerűségnek és szeretetnek örvendő dr. Nagy Sándornak a tiszteletére. A néhai elnök emlékét tábla is őrzi a festői fekvésű horgásztanya falán. Szeptember 7-én reggeltől 10-én 12 óráig pedig pontyfogóverseny kezdődött, amelyre háromfős csapatok nevezhettek. Eközben a dunaegyházi átjárótól délre eső szakaszon a nagy-dunai kifolyóig – a versenyző csapatok kivételével – horgászati tilalom van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában