főnővéri értekezlet

2019.11.14. 16:00

Ünnepeltek a Szent Pantaleon Kórházban

November 13-án a főnővéri értekezlet napirendi pontjai előtt Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató és dr. Juhászné Bordács Veronika vezető ápoló köszöntötte a nyár óta elmaradt és októberben jubiláló munkatársakat.

duol.hu

25 év közalkalmazotti jogviszonyban töltött szolgálati ideje alapján oklevelet kapott: Katona Rita szakasszisztens az aneszteziológiai és intenzív osztályról, Trencsényi Mária Éva általános ápoló a mozgásszervi rehabilitációs osztályról és Lázárné Lukács Tímea osztályvezető főnővér a traumatológiai osztályról.

30 év közalkalmazotti jogviszonyban töltött szolgálati ideje alapján részesült jubileumi jutalomban: Horák Brigitta ápoló a pszichiátriai osztályról, Varga Eszter ápoló és Majorosné Nagy Erika adminisztrátor a szülészet- nőgyógyászati osztályról, valamint Patakiné Gáspár Éva szakasszisztens a gyógyszertárból.

40 év közalkalmazotti jogviszonyban töltött szolgálati idejét gratulálták: Tóthné Migalkó Éva és Mészárosné Herczeg Klára szülésznőknek a szülészet nőgyógyászati osztályról, Hári Attiláné általános ápolónak és Nagy Gyöngyi szakápolónak a pszichiátriai osztályról, Gerényi Mihályné aneszteziológiai szakasszisztensnek az aneszteziológiai és intenzív osztályról, Tóthné Fodor Margit röntgen asszisztensnek a tüdőgondozóból.

Az okleveleket Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató és dr. Juhászné Bordács Veronika vezető ápoló együtt adta át. Igazgató asszony gratulált és megköszönte a több évtizedes közalkalmazotti munkaviszonyokat és további jó egészség melletti munkavégzést kívánt. A negyven éves jubileumot ünneplő kollégák közül négyen aktív nyugdíjba vonultak, Tóthné Migalkó Éva, Gerényi Mihályné, Mészárosné Herczeg Klára és Tóthné Fodor Margit nekik jó egészség melletti boldog nyugdíjas éveket kívánunk.

Sajnos öten nem tudtak részt venni az értekezleten, ezért nem szerepelnek a fényképeken, okleveleiket később az osztályvezető főnővérektől fogják átvenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!