DUE

2020.12.21. 20:00

Online térben az egyetemi nyílt nap

A járványhelyzetre való tekintettel az online térben tartotta meg idei utolsó nyílt napját a Dunaújvárosi Egyetem. A résztvevőket dr. András István rektor köszöntötte a kezdéskor.

Brousil Csaba

Elmondta, hogy a hallgatók az egyetemen továbbra sem egy Neptun-kóddal lesznek egyenlőek, számukra minden hallgató fontos. Egyetemünkön a legkisebb a lemorzsolódás aránya, mindent elkövetnek a tanulók sikeres tanulmányi előmeneteléért. Ezután az érdeklődők képet kaphattak az egyetemen zajló duális képzésről, a HASIT-programról és a diákélet, illetve a kollégiumi élet kulisszatitkairól, sőt még egy virtuális sétán az egyetemi, kollégiumi épületek termeibe is bepillantást nyerhettek. A bevezető szakasz után következett az interaktív program, ahol a résztvevők a kérdéseiket is feltehették a különböző egyetemi szakok – gazdasági, informatikai, műszaki és média – szekcióiban helyet foglaló egyetemi oktatóknak. A nyílt nap plusz programpontja és zárása az egyetem egyedi, emelt szintű érettségikre való ingyenes felkészítőinek bemutatása volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!