gratulálunk

2021.07.29. 15:00

Honvédelmi miniszteri elismerés a vöröskeresztesek munkájáért

A Honvédelmi Miniszter Elismerő Oklevelével tüntették ki a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezetét, a Védelmi Igazgatás Napja alkalmából.

FEJÉR MEGYEI KORMÁNYHIVATAL

A területi védelmi igazgatás munkáját folyamatosan segítette az elmúlt években a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete, mind a koronavírus-járvány elleni védekezésben, mind a természeti károk felszámolása, illetve megelőzése során. Alaptevékenységük mellett, együttműködő partnerként, egészségügyi ismereteket oktattak védelmi igazgatási gyakorlatokon, felkészítéseken, valamint a lakosság részére felkészítő és tájékoztató rendezvényeket szerveztek.

Ezt az értékes tevékenységet ismerte el dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter az elismerő oklevéllel, amelyet a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete nevében Szűcsné Szigeti Hedvig igazgató vett át dr. Petrin Lászlótól, a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatójától és dr. Varga Attila Ferenc ezredestől, a Honvédelmi Minisztérium Védelmi Igazgatási Főosztály főosztályvezetőjétől, a Fejér Megyei Védelmi Bizottság honvédelmi elnökhelyettesétől. Az esemény színhelye a Fejér Megyei Kormányhivatal volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!