rövidhírek

2020.07.10. 07:00

Gazdasági tükör

Kőhalmi Kálmán

Google képzés a kamarai székházban - lesz folytatás Fotó: DKIK

Előadás a hitelek új lehetőségeiről

Dunaújváros A KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója, Krisán László tart 2020. július 21-én 11 órától online előadást a városi kamara szervezésében, A Széchenyi Kártya Program öt új kedvezményes kamatozású hitelterméke címmel. A téma iránt nagy az érdeklődés. Az ingyenes, de regisztrációköteles webinárium-előadással kapcsolatban bővebbet a kamara honlapján (dkik.hu) tudhat meg, ahol online módon regisztrálhat is.

Segítség az egyéni vállalkozóknak

Az egyéni vállalkozókról szóló törvény értelmében 2020. július 1-től a gazdasági kamarák tájékoztatást nyújtanak az egyéni vállalkozói tevékenység folytatásához szükséges általános információkról, a képesítéshez, valamint a hatósági engedélyhez vagy bejelentéshez kötött gazdasági tevékenységekről. Az új kamarai feladat ellátásával kapcsolatban az érintettek a városi kamara honlapján (dkik.hu) bővebb tájékoztatást kapnak, illetve az ott található elérhetőségeken, ügyfélfogadási időben kereshetik a kamara e területtel foglalkozó munkatársát. Elindult a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara folyamatosan frissülő tájékoztató honlapjának, az eTusnak a publikus felülete is: e-tus.hu/etuspublic/, amelyen szintén számos fontos információhoz juthatnak az egyéni vállalkozók, ilyen vállalkozást indítók. KK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!