Mi megírtuk, Ti olvasátok

2020.07.20. 14:30

Borverseny Adonyban, kinyitott a Bartók Liget, hajómodellezők találkoztak

A mögöttünk hagyott hétvége is bővelkedett számos érdekes, és izgalmas történésben, ezeket szedtük egy cikkbe.

duol.hu

Fotó: Zsedrovits Eniko

A járőrök 2020. július 17-én este Sárkeresztúron, a Kossuth Lajos utcában ellenőriztek egy férfit, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a körözését rendelte el pénzbírság megfizetésének elmulasztása miatt.

Remek programlehetőség a technikai sportok iránt érdeklődőknek Nagyvenyimen! Másodszor rendezik a nagyvenyimi halastónál -6219-es úton Mezőfalva felé- a hajómodellezők országos találkozóját.

Elérkezett a várva várt pillanat, a kényszerszünet után először tarthattak csütörtökön este szabadtéri előadást a Bartók Ligetben.

Egymás után maradtak el az adonyi Szent Orbán Borrend idei eseményei a koronavírus-járvány miatt. Közéjük tartozik az áprilisi kistérségi borverseny, amely az idén Iváncsán lett volna, az eredményhirdetését pedig a május végi Orbán-napi ünnepségre tervezték a szervezők, ahogy ez már évek óta lenni szokott.

A handball­planet.com kézilabdával foglalkozó internetes oldal szavazásán a szakértők és a szurkolók a 2019/20-as szezon alapján a világ legjobb fiatal játékosának választották az 1999-es születésű Klujber Katrint.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!