Kulcs

2020.12.11. 08:00

Ajándék a település lakóinak

Török Tímea

A település önkormányzatának jóváhagyásával a helyi újság fotópályázatot hirdetett. Eredetileg ez év márciusa lett volna a pályamunkák leadási határideje, de a koronavírus-járvány miatt nyárig meghosszabbították a szervezők a beküldés végső dátumát. Talán ezért is lehet, hogy az Évszakok Kulcson nevű fotóversenyt óriási érdeklődés övezte, és több mint kétszáz felvétellel pályáztak.

Azt kérték a kulcsi fotósoktól, hogy az objektíven keresztül mutassák be otthonukat, településüket, valamint annak történelmével, értékeivel kapcsolatos gondolataikat, érzelmeiket. Nevezni három szekcióban – természetfotó, események és épületek, és portré – lehetett.

Sajnos a járványhelyzet kissé felülírta a szervezők elképzeléseit. Így a zsűrizésre, díját­adóra és a képekből rendezett kiállításmegnyitóra nem került sor, de azt ígérik, hogy amint lehetséges, azonnal pótolni fogják. De jó néhány fotó igazi művészi igényességgel megkomponált remekműre sikerült, ezért a képviselő-testület szerinti legjobbakat naptárba rendezve megmutatják a kulcsiaknak is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!