nemes felajánlás

2019.03.09. 08:00

Jótékonysági bálon vásárolt képet kapott a gyermekosztály

Pénteken hagyományteremtő céllal szervezte meg első alapítványi bálját a Pannon Oktatási Központ Gimnáziuma (POK), amelynek teljes bevételét az Egyenlő Esélyért Alapítvány működésének támogatására fordítják.

duol.hu

A bál fővédnökei dr. Dorkota Lajos, Fejér megye és Dunaújváros díszpolgára és Cserna Gábor polgármester voltak. Az est díszvendége dr. Galambos Dénes, ipar- és területfejlesztésért felelős miniszterelnöki biztos volt. Ünnepi beszédet a díszvendég mellett Borgulya Zoltán, az alapítvány kuratóriumának elnöke és Borgulya Zoltánné, a Pannon intézményfenntartója mondott.

A beszédek után táncos énekes műsorszámok jöttek, majd kezdetét vette a bál a Digitál együttes közreműködésével. A bál ideje alatt a vendégek a Pannon Oktatási Központ Gimnáziumában tanulók saját munkáira licitálhattak.

Az est jótékonysági részeként a POK diákjainak mintegy ötven festményét, rajzait, kollázsait bocsátották árverésre, amelyek bevételét szintén az alapítvány működésére fordítják.

A kis műalkotásokat Farkas Lajos, az Intercisa Múzeum igazgatója ajánlotta a jelenlévők figyelmébe.

Borbás Panna által készített rajzot Kiss Árpád helyi vállalkozó hosszas licitet követően vásárolta meg és még ott a helyszínen felajánlotta kórházunk gyermekosztályának. Az alkotás azóta kihelyezésre került a gyermekosztályunkon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!