Jótékonyság

2023.04.19. 20:21

Végtaghiányos gyerekeknek gyűjt a válogatott sztárja

Gurisatti Gréta, a magyar női vízilabda-válogatott kiválósága jótékonysági licitre ajánlotta fel a nemzeti csapat tagjai által aláírt pólót.

Gallai Péter

Gurisatti Gréta a válogatott játékosai által dedikált pólóval, erre lehet licitálni

Forrás: Gurisatti Gréta facebook oldala

A dunaújvárosi Gurisatti Gréta, aki jelenleg a Ferencváros játékosa, közösségi oldalán hirdette meg az adománygyűjtést. 

A licitálásból befolyó összeggel A Végtaghiányos Gyermekekért Alapítványt   támogatják a csapattal, amelynek célja az ilyen gyermekek testi és lelki egészségének támogatása azzal, hogy boldog felnőtté váljanak. 

A kikiáltási ár 30 ezer forint volt, jelenleg 60 ezernél tart a licit, amelynek zárása április 24-én lesz. Ajánlatot tenni kizárólag Gurisatti Gréta posztja alatti hozzászólásban lehet tenni. Egyébként már azzal is sokat segíthetnek az emberek, ha ezt a felhívást minél többen megosztják a közösségi médiában.

Gurisatti egyébként legutóbb azért került be a hírekbe, mert a DFVE kapitányával, Garda Krisztinával együtt közös fotót készített a világhírű labdarúgó edzővel, a jelenleg az AS Romát irányító José Mourinhóval. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!