libás nap a Munkásművelődési Központban

2021.11.09. 17:00

Idén már Márton-napi libuskát is választottak

Szabó Szabolcs

Fotó: LI

Dunaújváros – A korábbi évekhez hasonlóan, a Márton-naphoz kapcsolódóan ezúttal is mozgalmas programcsomaggal várta a családokat szombaton délután a Munkásművelődési Központ. A libazsíros kenyérhez „extra feltét” is járt, a közös táncon pedig együtt mozdultak a résztvevők.

 

– Sorrendben ez volt a ­hetedik ilyen közösségi Márton-napunk az intézményben. Évről évre igyekszünk színesíteni a programkínálaton. Ezen a szombaton összességében öt helyszínen mintegy százötven résztvevőt fogadtunk. Jó volt látni, hogy beérett a célkitűzésünk: igazi családi nap lett az MMK Márton-napja. ­Apró újításokkal is próbálkoztunk. Például először választottunk Ludas Libuskáját is, Ludas Matyi párjául. A zsíros kenyér mellé némi lilahagyma is dukál, ám ettől sokan idegenkednek egy közösségi eseményen. Most rágót is kínáltunk a harapnivaló mellé, és a visszajelzésekből ­kiderült, remekül fogadták látogatóink mindezt – mondta el lapunknak a Munkásművelődési Központ igazgatója, Kováts Rózsa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!