8-án indulnak

2021.01.10. 09:00

Felnőttek oktatása Februártól

2021 februárjában induló képzéseinkről tájékozódhat, illetve online jelentkezhet. Képzéseket a jelentkezők számától függően, előreláthatólag 2021. február 8-án indítják.

duol.hu

Forrás: illusztráció

Fotó: shutterstock

2020 szeptemberétől a képzési rendszer megváltozott az új képzésekkel kapcsolatban https://szakkepzes.ikk.hu/ oldalon tájékozódhat. A megadott oldalon tájékozódhat a képzési és kimeneti követelményekről.

A felnőttek oktatása felnőttképzési jogviszonyban történik felnőttképzési szerződés aláírásával. A képzés ingyenes, de leltéti díjat kell fizetni a szerződésben leírtak szerint havonta. A letéti díjat a tanuló egy összegben visszakapja a képzés befejezése és a sikeres vizsga letétele után. A letéti díj összege havonta maximum 10.000 Ft. A felnőttképzési jogviszony esetén diákigazolvány NEM jár.

A képzés megkezdésének feltétele az foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat, melynek díja a jelentkező költsége. Erről az iskola ad bővebb tájékoztatást a jelentkezés után.

Képzéseinket a jelentkezők számától függően, előreláthatólag 2021. február 8-án indítják. A DSZC 2021 februárban induló képzéseire online ITT jelentkezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!