megjavították

2019.12.04. 15:00

Az új ételdoboz is tele finomsággal

Mint azt korábban megírtuk, Dunaföldváron, advent első vasárnapján ismeretlenek megrongálták az enni adok ételdobozt, amelyet a Re-Formáló Egyesület helyezett ki a rászorulóknak, hogy minden nap friss ételhez jussanak az önkéntesek jóvoltából.

Kállai Félix

Berke Éva, az egyik önkéntes jó hírről számolt be: – Amikor megtudtuk, hogy mi történt, azonnal értesítettük az egyesület vezetőit, és kértük őket, hogy segítsenek pótolni a tönkretett dobozt. Hétfőn a férjem munka után autóba ült, és elhozta az ételdobozt, de aznap este már nem tudtuk felszerelni. Kedden a reggeli órákban Molnár Tibor megjelent a szerszámokkal és pillanatok alatt felszerelte a helyére az új ételdobozt. A nehezebb körülmények között élő sorstársaink már nagyon várták, hogy megteljen újra finomságokkal. Természetesen ma sem okoztunk csalódást nekik.

Az új doboz is megtelt a finomságokkal

Sok dunaföldvári szívén viseli a doboz sorsát és nagyon jó, hogy ennyire segítőkészek itt az emberek.

Molnár Tibor áll a felszerelt doboz mellett Fotók: Berke Éva

- Az egyesület mivel készül a mikulásra?

- December 5-én a Re-Formáló Egyesület által összegyűjtött magán és céges adományokból az itteni gyermekeknek is jut rengeteg mikuláscsomag, sok-sok finomsággal megtöltve! A csomagok már összekészítve várják a csütörtököt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!