Rendőrség

2018.05.25. 15:30

Kerékpárt lopott egy dunaújvárosi fiatal, vádat emelnek ellene

Az adonyi rendőrök vádemelési javaslattal zárták le egy dunaújvárosi férfi ügyét.

police.hu

Szeged, 2011. április 4. Rendõrök szondáztatnak egy kerékpárost a szegedi Dóm téren. Fokozott közúti ellenõrzést tart a rendõrség 2011. április 4-tõl három héten át a kerékpárosok közlekedés-biztonságának javítása érdekében. Ellenõrzik többek között a lámpákat, fényvisszaverõ-mellényeket, és igyekeznek kiszûrni a forgalomból az ittas bicikliseket. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Adonyi Rendőrőrség lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást M. Zoltán ellen.

A férfi a nyomozás adatai szerint 2018. március 21-én délután eltulajdonított egy lakattal lezárt kerékpárt Adonyban. A rendőrök a sértett segítségével rövid időn belül azonosították a 27 éves elkövetőt, majd elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók az ellopott biciklit jogos tulajdonosának néhány órán belül visszaadták.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben folytatott nyomozást lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában