Közúti baleset

2024.03.02. 13:32

Újabb baleset a 6-oson (Frissítve!)

Egy autós villanyoszlopot döntött ki Paks térségében.

Duol.hu

Fotó: shutterstock.com (illusztráció)

Újabb baleset történt szombaton, ezúttal a 6-os főúton Paks térségében, a 108-as kilométerszelvény közelében. Egy autós közlekedett Budapest felől Paks irányába 2024. március 2-án nem sokkal 13 óra után, amikor eddig ismeretlen okból lesodródott az útról, elvesztette uralmát a járműve felett, és az út szélén kidöntött egy villanyoszlopot – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján, a police.hu-n.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás és útlezárás van érvényben. A forgalmat rendőrök irányítják.


A rendőrség tájékoztatása szerint ittas volt és jogosítványa sem volt annak a sofőrnek, aki Paks határában döntött ki egy villanyoszlopot.

Ahogy fentebb beszámoltunk személyi sérüléses baleset történt nem sokkal 13 óra után a 6-os főúton Paks térségében. Egy autós közlekedett Budapest irányból Paks felé, amikor előbb felhajtott az útpadkára, majd nekicsapódott egy villanyoszlopnak. A 39 éves nagycsécsi férfit megszondáztatták, ami pozitív értéket mutatott. A sofőr tetézte a baját azzal, hogy soha nem volt jogosítványa és a biztonsági övet sem használta. Ráadásként meg is sérült a balesetben.

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan forgalom. Később azonban újabb lezárásra kell számítani, amikor majd a kidőlt oszlopot cserélik a szakemberek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában