Elképesztő!

2024.03.20. 13:00

Ismét vandál rongálás történt Rácalmáson

Duol.hu

Forrás: Rácalmás Önkormányzat Facebook-oldala

Elkeserítő látvány fogadta szerda reggel a Millenniumi-tó környékén járókat: ismeretlen elkövető(k) megrongálták a játszótérre járó kisgyermekes családok játékainak tárolására szolgáló „kincsesládát” – adta hírül Rácalmás önkormányzatának közösségi oldala.

A ládát széttörték, a benne lévő játékokat szétszórták. Szomorú belegondolni, hogy vajon milyen lelkivilága van az olyan embernek, aki ilyen tettekben leli örömét? Milyen értékrendet hozott otthonról? Miért okoz örömet számára a pusztítás?

Rácalmás Város Önkormányzata – a korábban történt rongálások miatt is – tervezi, hogy a városi térfigyelő kamerarendszert kibővítve, kamerákat telepít a park területén is. Kérjük, hogy aki a jelenlegi esettel kapcsolatban érdemi információval tud szolgálni az elkövető(k) kilétét illetően, az a [email protected] emailcímre tegyen bejelentést. A bejelentő kilétét természetesen bizalmasan kezeli az önkormányzat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában