Ügyészségi infó

2024.01.25. 21:00

Letartóztatásban a késsel szurkáló férfi

A Fejér Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki Székesfehérváron, késsel megvágta egy nő arcát és kezét.

Duol.hu

Fotó: shutterstock.com (illusztráció)

A nyomozás adatai szerint a férfi 2024. január 22-én, délután egy székesfehérvári társasház előtt egy késsel megvágta egy ismerőse bal arcát, fültájékát és mindkét kezét. A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett. A gyanúsított már korábban, 2024. január 10-én, a fenti ingatlan előtt kétszer arcon ütötte a sértettet.

A gyanúsított vonatkozásában a fentiekre figyelemmel a bűnismétlés, a szökés, elrejtőzés veszélye, továbbá mivel a gyanúsított a sértettel huzamos időn keresztül akarata ellenére rendszeres kapcsolattartásra törekedett, a bizonyítás meghiúsításának a veszélye is fennáll.

A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítványnak helyt adott és elrendelte a férfi letartóztatását, a döntés védelmi fellebbezés folytán nem végleges – tájékoztatta szerkesztőségünket Jászberényiné dr. Király Teodóra a Fejér Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában