Rendőrség

2024.01.08. 10:00

Idén is folytatódik a toborzás

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2024-ben is folytatják toborzó tevékenységüket, vármegyeszerte különböző időpontokban és helyszíneken várják a rendőri és a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

Duol.hu

Forrás: police.hu

A magukban elhivatottságot érzők nemcsak jelentkezési egységcsomagot kaphatnak, de hasznos információkban is részesülhetnek a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és egyéb juttatásokról – áll a vármegyei rendőr-főkapitányság közösségi oldalán.

Az év második hetében, 2024. január 10-én Székesfehérvár és Dunaújváros belvárosában találkozhatnak az érdeklődők a rendőrség munkatársaival.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A jelentkezési eljárással, valamint a képzésekkel kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak bizalommal a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, illetve a vármegye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének munkatársaihoz!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában