Pálhalma

2023.10.25. 08:00

Jutalmak állami ünnepünk alkalmából

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából belügyminiszteri és országos parancsnoki elismeréseket adtak át október 19-én a büntetés-végrehajtási szervezet kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégáinak- erről számolt b a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága.

Molnár Emese

Fotók: BVOP

A díjazottak között a II. Agglomerációba tartozó Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársait is köszöntötték. 

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere nemzeti ünnepünk, október 23-a alkalmából kiemelkedő szolgálati tevékenysége elismeréséül miniszteri elismerő oklevelet adományozott, egyben pénzjutalomban részesítette Farkas Attila címzetes főtörzszászlóst, a pálhalmai intézet megbízott segédelőadóját. 

 

Tóth Tamás bv. altábornagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka államünnepünk alkalmából adott át elismeréseket. Büntetés-végrehajtási tanácsosi címet kapott Németh József Attila főtörzszászlós, körlet-főfelügyelő, valamint pénzjutalomban részesült Tolnai Attila főtörzszászlós, raktárvezető.

 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában