Hatodik alkalommal

2023.10.27. 21:00

Az esőmanókért gurultak (videóval)

Több száz motoros vett részt az Alisca Legends Motoros Baráti Társaság szervezésében megrendezett túrán. A rendezvény zavartalanságát a Tolna vármegyei motoros és gépkocsizó rendőrök, valamint a motoros polgárőrök biztosították.

Duol.hu

Az idén hatodik alkalommal szervezték meg a „Záró gurulás”, VI. Szezonzáró Motoros Gurulás Tolna vármegye útjain elnevezésű rendezvényüket az Alisca Legends Motoros Baráti Társaság tagjai a napokban. A kellemes időben látványos felvonuláson több mint 350 motoros vett részt, számos egyesületből, baráti társaságból Tolnából és környező vármegyékből – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján, a police.hu-n

A résztvevők Szekszárdról indultak, Tolna, Fadd-Dombori, Fadd, és Dunaszentgyörgy érintésével, majd visszafordultak és Szálkára érkezett meg a több száz fős motoros csapat.

A nagy érdeklődésre számot tartó látványos felvonulást a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának motorosai és autós járőrei, valamint a Szekszárdi Polgárőr Egyesület Motoros tagozatának polgárőrei biztosították.

A résztvevők ezúttal a jótékonykodás jegyében is gurultak. Az idei évben a motorosok az Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesület részére szerveztek adománygyűjtést.

 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában