Székesfehérvár

2023.09.28. 12:57

Rendőrök és fehér sátor a Lövöldén – mi történhetett?

Szeptember 28-án, reggel Székesfehérváron, a Lövölde utca egyik lakótelepi lépcsőházánál biztosítják a helyszínt a rendőrök. Nagy fehér sátor áll a bejárat előtt.

Duol.hu

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Rendőrségi autó és egy nagy fehér sátor áll Székesfehérváron, a Lövölde egyik lakótelepi lépcsőháza előtt. A rendőrségi furgonnal érkező rendőrök a lépcsőház bejárata előtt felállított fehér sátrat biztosították a reggeli csúcsforgalom idején is. 

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Olvasói jelzés után érkeztünk a helyszínre, de a lakók nem biztosak abban, mi történt. Ezért a feol.hu megkereste a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot, valamint az Országos Mentőszolgálatot is kérdéseivel. Cikkünket frissítjük új információk esetén.

FRISSÍTÉS 8:55
A helyszínen haláleset történt, az OMSZ tájékoztatása szerint a helyszínre érkező mentők már csak a halál tényét tudták megállapítani. Cikkünket frissítjük új információk esetén.

FRISSÍTVE 12:45

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint szeptember 28-án 6 óra körül Székesfehérváron, a Lövölde utcában egy férfi holttestről érkezett bejelentés. A helyszínen idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel – közölte a rendőrség, ahogy azt is: az eset kapcsán a Székesfehérvári Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást indított.

Forrás: feol.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában