Egy férfit kórházba kellett szállítani

2023.09.29. 14:00

A botrányba fulladt meccs kapcsán a rendőrség büntetőeljárást is indított

Botrányba fulladt a Szöglet FC és a Testvérek nevű csapatok kispályás labdarúgó mérkőzése a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Diablo csoport alapszakaszának második fordulójában.

Molnár Emese

Fotó: shutterstock.com (illusztráció)

Az ominózus szeptember 18-i meccset a 44. percben le kellett állítani, mert a játékosok közötti konfliktus már tettlegességig fajult.  

Azt már megírtuk egy korábbi cikkünkben, hogy a történtek miatt az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága több évre eltiltotta a labdarúgói tevékenységtől a Testvérek csapatának játékosait és edzőjét. Információink szerint nemcsak a szövetség vizsgálódott az ügyben, hanem a rendőrség is eljárást indított. Erről hivatalos tájékoztatás kértünk a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól, amely a következő válasszal szolgált lapunknak:

„Elektronikus úton érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy 2023. szeptember 18-án 19 óra körül Dunaújvárosban, a Papírgyári úton található sportpályáról rendbontás miatt érkezett bejelentés a rendőrségre. A rendelkezésre álló adatok alapján a labdarúgó mérkőzést meg kellett szakítani, mivel egy szabálytalanságot követően a két csapat játékosai összeszólalkoztak, ami tettlegességig fajult. Az összecsapást követően a mentők egy férfit a kórházba szállítottak. Az eset kapcsán a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon garázdaság bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában