Baleset

2023.06.15. 08:06

A dunaújvárosi rendőrök gépjárművezető azonosításához kérik a lakosság segítségét

Duol.hu

A harmadik ütközési pontról készült felvétel Fotók: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 07030/788/2023. bűnügyi számon nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztásának vétsége miatt ismeretlen tettessel szemben - tájékoztat a rendőrség a hivatalos oldalán.

A baleset helyszínéről készült felvétel

A rendelkezésre álló adatok alapján 2023. május 17-én 19 óra 25 perc körüli időben Pusztaszabolcson, az Adonyi úton egy Suzuki típusú személygépjármű a Velencei út felől Iváncsa irányába közlekedett. Haladása során a Suzuki sofőrje megelőzött egy előtte haladó, fekete színű és ismeretlen hatósági jelzésű Opel Zafira típusú személyautót, azonban miután a manővert befejezte és visszatért a forgalmi sávjába, egy jobbra ívelő kanyarban a Suzuki az úttestről lehaladva megcsúszott, és először egy fának ütközött, majd vízelvezető árokba csapódott. 

A jármű helyzetéről készült felvétel

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a segítségnyújtás nélkül elhajtó Opelt vezető sofőr személyazonosságának a megállapítása.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki tanúja volt a balesetnek, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-523-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Segítségüket köszönjük!

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában