Vádirat

2023.03.20. 18:14

Szexuális kapcsolatba lépett egy férfival Dunaújvárosban, majd kifosztotta őt

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség védekezésre képtelen személytől való elvétellel elkövetett kifosztás bűntette és további bűncselekmény miatt vádat emelt azzal a nővel szemben, aki 2022. július 6-án alkalmi partnerét kifosztotta.

Fejér Vármegyei Főügyészség

Fotó: shutterstock

A vádirat szerint a sértett interneten ismerkedett meg a nővel, majd személyes találkozót beszéltek meg. A férfi felvette autójába Dunaújvárosban a nőt és együtt a férfi lakására mentek, ahol italoztak, majd szexuális kapcsolatot létesítettek. A sértett ezt követően mélyen elaludt, a nagy mennyiségű italozás következtében védekezésre képtelen állapotba került, amelyet kihasználva a nő eltulajdonította a férfi pénztárcájából a bankkártyáját, valamint az egyik szekrényben tárolt 850.000,- Ft készpénzét. A férfi délelőtt ébredt fel, észlelte a pénz és a bankkártya eltűnését, amelyet azonnal letiltatott. A nő az összes eltulajdonított pénzt elköltötte, és a bankkártya sem került elő. 

Az ügyészség vádiratában a többszörös visszaeső nővel szemben szabadságvesztés büntetés kiszabását, közügyektől eltiltást, valamint vagyonelkobzást indítványozott. Az ügyészség indítványozta továbbá annak megállapítását is, hogy a vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában