Kék hírek

2023.02.28. 17:00

Eltiltás hatálya alatt vezetett, majd horogra akadt a pusztaszabolcsi sofőr

24 órán belül 4 sofőrt vettek őrizetbe a rendőrök.

police.hu

Fotó: MW archív

Velencén, a Tópart utcában ellenőriztek a járőrök 2023. február 27-én hajnalban egy autót és annak sofőrjét. A 39 éves járművezető az egyenruhásoknak vezetői engedélyt átadni nem tudott, mivel azt korábban ittas járművezetés miatt bevonták, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda ittasságot jelzett, ezért további mintavételre előállították és őrizetbe vették, olvasható a police.hu-n.

A járőrök 2023. február 27-én délelőtt Mezőfalva külterületén állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő 57 éves budapesti sofőrt, akiről az igazoltatása során megállapították, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A férfit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, majd meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Székesfehérváron, a Farkasvermi úton vontak intézkedés alá az rendőrök 2023. február 27-én délután egy 31 éves helyi illetőségű járművezetőt. Az ellenőrzés során a férfi vezetői engedélyt nem tudott átadni, mivel azzal soha nem rendelkezett. Őt az egyenruhások a rendőrségre előállították, ahol meghallgatták és szabálysértési őrizetbe vették.

A rendőrök 2023. február 27-én este Dunaújvárosban, az Aranyvölgyi úton szűrtek ki a forgalomból egy eltiltás hatálya alatt közlekedő autóst. A 43 éves pusztaszabolcsi lakost korábban a Dunaújvárosi Járásbíróság tiltotta el a járművezetéstől, ezért a férfit  bűnügyi őrizetbe vették.

Vezető képünk illusztráció! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában