Fokozott figyelemmel közlekedjenek

2022.10.20. 16:01

Baleset miatt torlódás az M6-os autópályán - Frissítve

A rendőrök továbbra is helyszínelnek a főváros irányába vezető oldalon. A belső sáv kivételével autózható az M6-os autópálya Besnyőnél

police.hu

Frissítve 18:20

Ketten sérültek meg a 2022. október 20-án délután az M6-os autópályán történt balesetben, amely miatt - mint arról korábban beszámoltunk -, a főváros irányába teljes útlezárás volt érvényben, majd később a leállósávon megindult a forgalom.

Jelenleg a belső sáv kivételével lehetséges a haladás a főváros irányába. Kérjük, hogy óvatosan vezessenek!

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2022. október 20-án 15 óra körül az M6-os autópálya 40-es kilométerszelvényében, Besnyőnél, ahol két autó összeütközött, írja a police.hu. A járművek mindkét haladó sávot elfoglalják, a mentési munkálatok miatt pedig jelenleg a leállósáv sem autózható. Több kilométeres a torlódás a főváros irányába vezető oldalon. 

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint két személygépkocsi ütközött össze az M6-os autópályán, a 40-es és 41-es kilométernél, Besnyő térségében, a főváros felé tartó oldalon. A pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. Az érintett útszakaszon torlódásra kell számítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában