Baleset

2022.08.04. 13:27

Meghalt a zebrán elgázolt nő - frissítve

Az orvosi ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette a zebrán elütött nő.

police.hu

Fotók: police.hu

Frissítés:

A helyszíni szemle ideje alatt 12 óra 15 perctől teljes útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat a környező utcákba terelték. A helyszínelés 15 óra 40 perckor véget ért, a forgalom újra zavartalan.

Frissítés:

Mint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléses baleset történt a 61-es főúton Pincehely belterületén 2022. augusztus 4-én 12 óra körüli időben. A Kossuth utcán Tamási irányából Tolnanémedi irányába közlekedett egy 30 éves helyi nő autóval, amikor eddig ismeretlen okból a  Garay utca kereszteződésében a kijelölt gyalogátkelő helyen elütötte az ott gyalogosan haladó 61 éves, szintén helyi nőt. Az utat teljes szélességében lezárták, kerülni a környező utcákban lehet. Idő közben a sérült asszony, az orvosi ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette. A helyszíni intézkedés idejére továbbra is teljes útlezárás van érvényben - tájékoztatta szerkesztőségünket a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

---

Korábbi hírünk:
Személyi sérüléses baleset történt 2022. augusztus 4-én 11 óra 55 perc körüli időben a 61-es úton Pincehely belterületén. A Kossuth és Garay utca kereszteződésében a gyalogátkelő helyen átkelni szándékozó nőt ütött el egy autó, eddig ismeretlen körülmények között. A sérült orvosi ellátása folyamatban van. A helyszínre mentőhelikopter fog érkezni. Az út 12 óra 15 perctől teljes szélességében lezárásra került. Kerülni  a környező utcákon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában