Baleset

2022.05.15. 11:00

Befejezték az ügy vizsgálatát

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatot annak a budapesti férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset okozásának vétsége miatt indult büntetőeljárás.

A 7201-es számú útról, Sárszentmihály külterületéről személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2021. február 6-án késő délelőtt. A nyomozás adatai alapján egy 36 éves budapesti férfi Toyota típusú személygépkocsival haladt Székesfehérvár felől Úrhida irányába. A sofőr gépjárműve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg és egy jobbra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett, majd áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező Skoda típusú személygépjárművel. Az ütközés következtében a járművek vezetői könnyű, míg a Skoda utasa súlyos sérüléseket szenvedett.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában