munkavégzés közben

2021.11.24. 09:10

Elszökött egy pálhalmai fogvatartott kedden éjszaka – Frissítve

Munkából szökött meg egy rab Pálhalmán.

police.hu

Frissítés

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 07030/1682/2021. bűnügyi számon eljárást folytat Góman Richárd ercsi lakos szökése ügyében.

A 27 éves férfi 2021. november 23-án éjszaka szökött meg munkavégzés során a büntetés-végrehajtás hangosi szarvasmarha telepéről. A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai azonnal megkezdték a férfi felkutatását, amely jelenleg is nagy erőkkel zajlik.

A férfi 178 centiméter magas, vékony testalkatú, oldalt felnyírt rövid hajú, barna szemű.

Eltűnésekor zöld munkásnadrágot, zöld kabátot és fekete gumicsizmát viselt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fényképen látható Góman Richárdot felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon!


A büntetés-végrehajtás hangosi szarvasmarha telepéről megszökött egy lopásért jogerősen elítélt fogvatartott november 23-án éjszaka, ahol munkavégzést folytatott. A Pálhalmai Országos Bv. Intézet és a rendőrség azonnal megkezdte a férfi felkutatását, amely jelenleg is nagy erőkkel zajlik, írja a police.hu.

Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában