zavartalan a forgalom

2021.10.21. 12:30

Pótkocsit borított fel a szél a 62-es főúton – FRISSÍTVE

A Dunaújváros és Perkáta közötti szakaszon van szükség tűzoltói beavatkozásra.

katasztrófavédelem/police.hu

Danger on the street. Blue flasher on the police car at night.

Fotó: Chalabala

FRISSÍTÉS (12:21) - Befejeződött a baleset helyszínelése.Ahogy arról korábban beszámoltunk, anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2021. október 21-én délelőtt a 62-es számú főúton. A rendőrök 12 óra 18 perckor befejezték a baleset helyszínelését, a forgalomkorlátozást feloldották. Újra teljes szélességében járható a főút balesettel érintett szakasza.

Az erős szél következtében felborult egy teherautó pótkocsija a 62-es főút Dunaújváros és Perkáta közötti szakaszán, Rácalmás térségében, a 6. kilométernél. A balesetben érintett egy személygépkocsi is, amely szintén az árokba borult. A balesetnél a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység rögzíti a teherautót, hogy az ne dőljön el. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.


Police.hu: A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. október 21-én 11 óra körül a 62-es számú főút 6-os kilométerszelvényében, Dunaújváros térségében eddig tisztázatlan körülmények között két gépjármű összeütközött. A baleset során senki nem sérült meg.

A baleset helyszínelését a rendőrök teljes pályás útlezárás mellett megkezdték. Kerülni a 6-os számú főúton, Rácalmás érintésével lehetséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában