vádemelés

2021.10.07. 17:00

Öt csokiért erőszakoskodott – videó

A Székesfehérvári Járási Ügyészség rablás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat azzal a székesfehérvári férfival szemben, aki egy garázssori ABC-ben édességet lopott, majd mikor az eladó rajtakapta, fellökte a nőt.

duol.hu

A vádirat szerint a 38 éves férfi 2021. március 17-én és 18-án összesen három alkalommal ment be egy székesfehérvári benzinkútra, ahonnan mintegy 21.000 Ft értékben édességet és különböző tisztálkodási szereket lopott.

Ezt követően 2021. április 6-án egy győri drogériában emelt el két kozmetikai terméket, azonban cselekményét az eladók észrevették, az árukat visszavették tőle.

A férfi végül 2021. április 21-én reggel Székesfehérváron egy garázssori ABC-ben rejtett a ruhájába öt márkás csokoládét mintegy kétezer forint összegben.

Az eladó látta tettét, ezért távozásakor feltartóztatta a férfit, és a raktárba kísérte, hogy értesítse a rendőrséget.

Az elkövető ekkor nagy erővel fellökte a nőt, aki elesett, és ezután megpróbált az édességgel elmenekülni, de a közelben tartózkodó személyek elkapták, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő, büntetett előéletű elkövetővel szemben fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabása mellett a kényszerintézkedés fenntartását indítványozta.

Az ügyben a Székesfehérvári Járásbíróság hoz majd döntést.

A közleményhez kapcsolódó videófelvétel az Ügyészség hivatalos honlapján érhető el: http://ugyeszseg.hu/ot-csokiert-eroszakoskodott-vademeles-rablas-miatt-videoval-a-fejer-megyei-fougyeszseg-sajtokozlemenye/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában