közérdekű munkát kapott

2021.09.30. 10:00

Törött felmosónyéllel ütlegelte áldozatát a cecei nő

A Fejér Megyei Főügyészség sajtószóvivője, Jászberényiné dr. Király Teodóra az alábbi közleményt juttatta el a duol.hu szerkesztőségének:

Sárbogárdi Járási Ügyészség

Forrás: Shutterstock

A Sárbogárdi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntette miatt vádat emelt azzal a nővel szemben, aki egy törött felmosónyéllel a sértettet megütötte, amelynek következtében súlyos személyi sérülést szenvedett.

A vádirat szerint a terhelt és a sértett haragos viszonyban álltak egymással. A vádlott 2020. május 17-én délután cecei háza kapujában állt egy törött felmosónyéllel és a boltból hazafelé tartó sértettet és sógornőjét várta, hogy számon kérje őket konfliktusuk miatt. Amikor a sértett a ház elé ért, a nő a felmosónyéllel a sértett feje felé ütött, amely miatt a nő mindkét kezét védekezésül a feje fölé emelte, így az ütés a bal kezét, illetve a homlokát érte. A vádlott ezt követően a nő haját tépte, a földre kerültek, majd őket a vádlott helyszínre siető élettársa választotta szét.

A terhelt közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

A sértett a bántalmazás következtében a bal szemöldök sebzését, valamint a balkéz mutatóujja törését szenvedte el.

Az ügyészség vádiratában a terhelttel szemben – tárgyalás mellőzésével – közérdekű munka büntetés kiszabását, valamint az elkövetés eszközének elkobzását indítványozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában