rangos elismerés

2021.05.06. 16:00

Kitüntetések Szent Flórián védőszent napján

Május 4-e, a tűzoltónap alkalmából a katasztrófavédelem állományának számos tagja részesült elismerésben, vagy soron kívüli előléptetésben.

Balla Tibor

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója a tűzoltóság napja alkalmából, munkakörében hosszú időn át végzett, kiemelkedő teljesítménye elismeréseként soron kívül előléptette tűzoltó századossá Bauer Ákos tűzoltó főhadnagyot, a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnokát.

Laki Zsolt őrnagy munkáját is elismerték Fotók: Fejér MKI
Bauer Ákos immáron tűzoltó százados

A tűzvészek ellen védő szent napján jutott a megyei állománynak is az elismerésből. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Magosi Lajos tűzoltó ezredes a tűzoltóság napja alkalmából példamutató szolgálatteljesítésért és eredményes munkája elismeréséül tárgyjutalomban részesítette Laki Zsolt tűzoltó őrnagyot, a dunaújvárosi katasztrófavédelmi kirendeltség hatósági osztályának kiemelt főelőadóját, valamint Pintér Nándor tűzoltó zászlóst, a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs szerparancsnokát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában