Önnek ajánljuk

2021.04.11. 07:03

Feszítővágóval szabadítottak ki egy sérültet

Összeütközött két autó a 62-es főúton. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

duol.hu

Fotó: illusztráció

Frissítés 16:00

Megkeresésünkre a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az alábbi tájékoztatást adta a balesettel kapcsolatban:

Tájékoztatjuk, hogy 2021. április 11-én 5 óra 25 perckor a 62-es főút 3-as kilométerénél egy Dunaújváros irányából közlekedő Suzuki típusú személygépkocsi frontálisan összeütközött egy Volkswagen típusú gépjárművel. A balesetben az érintett gépkocsik vezetői megsérültek. A baleset körülményeit a rendőrség jelenleg is vizsgálja, ezért bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni.

Frissítés 09:00

A Baleset-info szerint szerint a Suzuki Swift a sertéstelepről fordult ki a főútra, amikor az odaérkező Volkswagen Passattal ütközött. A Suzuki sofőrje szorult be a roncsba, ő súlyos sérüléseket szenvedett. A forgalom már zavartalanul halad az adott útszakaszon.

Fotó: Pap Krisztián e.v. / baleset-info

Frissítés 08:30

A police.hu szerint a főút ismét teljes szélességében járható Pálhalma térségében.

Befejeződött a műszaki mentés a 62-es számú főút 3-as kilométerénél, Pálhalma közelében, ahol 2021. április 11-én kora reggel két személygépkocsi ütközött össze. A főút forgalma ismét zavartalanul haladhat.


A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint összeütközött két személyautó vasárnap reggel a 62-es főúton, Pálhalma térségében. Az ütközés következtében az egyik járműbe beszorult egy ember, akit a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítanak ki. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen, amelyet a műszaki mentési munkálatok idejére teljes szélességében lezártak.

Olvasói információnk szerint Pálhalma és Mélykút között tötént a baleset, már átengedik a forgalmat.

Fotó: olvasói fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában