Tűzeset Iváncsán

2020.11.21. 14:03

Kiégett egy családi ház tetőszerkezete Iváncsán – Frissítve

Frissítve: 14:23 – Lakhatatlanná vált a kigyulladt ház Iváncsán. A dunaújvárosi és a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral előbb körülhatárolták, majd megfékezték a tüzet Iváncsán, ahol korábban egy családi ház teljes tetőszerkezete kapott lángra a Vörösmarty utcában.

duol.hu

Bécs, 2020. november 2. Rendőrök és tűzoltók egy lövöldözés helyszínén a bécsi Stadttempel nevű zsinagóga közelében 2020. november 2-án. A rendőrség megerősítette, hogy lövöldözés történt, de részleteket egyelőre nem közölt. A Kronen Zeitung szerint egy őrszolgálatot ellátó rendőr életveszélyesen megsebesült. A tettes szökésben van. MTI/EPA/Christian Bruna

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Christian Bruna

Két gázpalack még a tűzoltók kiérkezée előtt felrobbant az épületben, a harmadik palackot az egységek kihozták és vissszahűtötték. Az épület lakhatatlanná vált, a két lakó hozzátartozóknál kap szállást.

Forrás: Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Egy családi ház teljes tetőszerkezete kapott lángra Iváncsán, a Vörösmarty utcában. A dunaújvárosi és a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, két vízsugárral oltják a lángokat. Elsődleges információk szerint két gázpalack felrobbant az épületben, egy palack még a házban található- adta hírül az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság alkalmazása.

Kiemelt képünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában