… hogy mindenki hazaérjen

2020.07.13. 16:00

Balesetben ketten súlyosan megsérültek a hétvégén

Az elmúlt 48 órában a közelben két sérüléses baleset történt.

duol.hu

Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Egy dunaföldvári férfi közlekedett 2020. július 11-én 14 óra 05 perckor a 6-os főúton az általa vezetett Seattal, amikor a 82-es kilométerszelvény közelében úgy kezdte meg egy Opel előzését, hogy azt már egy másik autó előzte. A manőver miatt a három jármű összeütközött, és az Opel a bal oldali vízelvezető árokba sodródott, ahol felborult. A balesetben az felborult kocsi sofőrje, egy 64 éves solti férfi az elsődleges adatok szerint súlyosan megsérült.

Fotó: Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Egy 16 éves bölcskei lány közlekedett az általa vezetett segédmotoros kerékpárral 2020. július 12-én 07 óra 10 perckor Dunaföldváron, az Alsó-Bölcske utcán, amikor menet közben meg akarta igazítani a bukósisakját. A mozdulat során a motoros elveszítette uralmát a járműve felett, letért a jobb oldali útpadkára, ahol nekiütközött az ott lévő tűzcsapnak, majd egy betongyűrűnek, és elesett. Az elsődleges információk szerint a fiatal súlyosan megsérült.

Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a közlekedőket, hogy a nyári melegben fokozott óvatossággal, megfelelő műszaki állapotú járművel, a sebességhatárok betartásával közlekedjenek, tegyék ezt azért,

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában