tűzeset - gépjárműtűz

2020.01.17. 22:17

Kigyulladt egy tartálykocsi az M6-os autópálya nagytétényi felhajtóján

Forgalomkorlátozásrakellett számítani a sztrádán, Érd közelében!

duol.hu

Frissítés 01.18. 11:35

A műszaki mentés véget ért, az út teljes szélességében járható. – Tájékoztatott a police.hu.

Frissítés 22:35

A rendőrség tájékoztatása alapján, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. január 17-én 21 óra 20 perc körül az M6-os autópálya 19. kilométerszelvényében, Érd közelében, Budapest irányába egy tartálykocsi kigyulladt. A tüzet a katasztrófavédelem munkatársai eloltották. Személyi sérülés nem történt. Az autópálya forgalmát mindkét irányba lezárták a rendőrök. A főváros irányába tartókat a 7-es főútra terelik, a Pécs irányába közlekedők terelése nem megoldott.


Kigyulladt egy tartálykocsi futóműve péntek este az M6-os autópálya nagytétényi felhajtóján, a sztráda 17-es kilométerénél, az M0-ás körgyűrű felé vezető oldalon. A tűzhöz nagy erőkkel érkeztek ki a fővárosi és az érdi hivatásos tűzoltók, akik közös erővel kezdték meg a lángok oltását. Elsődleges információink szerint az eset során a jármű tartálya nem sérült meg. – Tájékoztat a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

Olvasói fotó
Olvasói fotó
Olvasói fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában