közlekedési baleset

2019.10.12. 15:46

Halálos baleset történt a megyénkben – 4 jármű karambolozott

Ismét zavartalan a közlekedés Pettendnél és Baracskánál.

police.hu, katasztrófavédelem

Fotós: police.hu

Frissítés:

BEFEJEZŐDÖTT A 7-ES SZÁMÚ FŐÚTON TÖRTÉNT BALESETEK HELYSZÍNELÉSE

2019. október 12-én 13 óra 20 perc körül Pettendnél, 14 óra 30 perc körül pedig Baracskánál történt balesetek mindegyikében egy motorkerékpár és egy személygépkocsi ütközött. A pettendi helyszínen egy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült, továbbá a baracskai baleset során egy személy sérült meg. A rendőrök a főúton teljes útlezárás mellett helyszíneltek.

A forgalomkorlátozást a rendőrök 16 óra 47 perckor feloldották, a főút forgalma Baracskánál és Pettendnél, továbbá a két település közötti szakaszon is újra zavartalan.

Fotó: police.hu


Összeütközött két gépkocsi, egy kisteherautó és egy motorkerékpár szombat délután Fejér megyében, a 7-es főút Pettend és Baracska közötti szakaszán, Pettend közelében. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. – Tájékoztat a Katasztrófavédelem.

A rendőrség információja szerint egy motorkerékpár és egy személygépkocsi ütközött össze.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. október 12-én 13 óra 20 perc körül, a 7-es számú főút 40-s kilométerszelvényében, Pettendnél – eddig tisztázatlan körülmények között – egy motorkerékpár és egy személygépkocsi összeütközött. A baleset során a motorkerékpár női utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A motor vezetője megsérült. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt a rendőrök teljes szélességében lezárták, kerülni az M7-es autópálya érintésével lehetséges.

Kérjük a járművezetők fokozott figyelmét és türelmét!

Frissítés:

Baracskánál egy motorkerékpár személygépkocsival ütközött.

A korábbi, Pettendnél történt halálos kimenetelű balesettel összefüggésben feltorlódott járműoszlop álló autójába hajtott egy motorkerékpáros 2019. október 12-én 14 óra 30 perc körül, a 7-es számú főút 35. kilométerszelvényében, Baracska térségében. A balesetben egy ember megsérült. A rendőrök megkezdték a baleset helyszínelését, továbbra is teljes útlezárás van érvényben a főút balesetekkel érintett hosszán.

Kerülni mindkét irányból az M7-es autópálya felé lehetséges, illetőleg a rendőrök a Budapest felé közlekedőket Kápolnásnyéknél Pázmánd irányába, Barancskánál pedig a 6-os számú főútra terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!