Mezőfalva

2019.06.03. 09:00

Nem volt jogsija, ezért testvére adatait diktálta be a rendőrnek Mezőfalván

A dunaújvárosi körzeti megbízott Mezőfalván állította meg 2019. június 2-án reggel az autójával közlekedő 48 éves nagyvenyimi M. Norbertet. – Írja a police.hu.

police.hu

Fotó: illusztráció

A férfi nem tartotta magánál a vezetői engedélyét és semmilyen más módon nem tudta igazolni magát. Személyes adatait részletesen elmondta a rendőrnek, aki azt ellenőrizte és mivel valósnak bizonyult ezért részére helyszíni bírságot szabott ki. A férfi arcképes ellenőrzése során azonban egyből megállapítást nyert, hogy a bemondott adatok nem felelnek meg a valóságnak. M. Norbert elmondta, hogy a bediktált adatok a testvére személyes adatai, és azért nem adta meg a sajátját mivel neki nincs érvényes vezetői engedélye. Ruhájának átvizsgálásakor előkerült a személyi igazolványa.

A férfit elfogták és előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárást és szabálysértési eljárást is kezdeményeztek vele szemben a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában