rangos elismerés

2019.02.14. 19:00

Egerszegi Andrea lett az Év zászlósa

Precíz munkájára, segítőkészségére, határozott intézkedéseire, kiváló helyzetfelismerésére mindig számíthat a lakosság és az együttműködő szervezetek.

FMKI

Az elmúlt esztendő szakmai feladatainak végrehajtásában nyújtott kiemelkedő, magas színvonalú teljesítménye elismeréseként hatósági kategóriában az Év zászlósa címmel tüntették ki Egerszegi Andrea tűzoltó zászlóst, a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság referensét.

Az elismerést dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató adta át február 13-án, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság évértékelő, feladatszabó állománygyűlésén Budapesten.

Egerszegi Andrea tűzoltó zászlós 2009 márciusától a bicskei tűzoltóság ügyviteli feladatait látta el, a munkahelyi teendők mellett az önkéntes tűzoltóság munkájába is bekapcsolódott. 2012 májusában a martonvásári járás katasztrófavédelmi megbízottjának nevezték ki. Az új szakmai feladatokat gyorsan elsajátította. A területéhez tartozó lakosságvédelmi intézkedésben résztvevő szervezetekkel, azok vezetőivel kiváló kapcsolatot alakított ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában