Ez várható a napokban

2020.07.31. 19:00

Hétvégi időjárás Dunaújvárosban és környékén

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján ilyen időre számíthatunk a hétvégén:

duol.hu

Szombat:

A többnyire napos idő mellett kevés fátyol-, északkeleten gomolyfelhő valószínű, csapadék nem várható. Az északi, északkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 19, az Északi-középhegység völgyeiben néhol csak 9, 11 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 32 fok között várható.

Forrás: met.hu

Vasárnap:

Kezdetben országszerte derült lesz az ég, majd a déli óráktól a Dunántúl egy részén gomolyfelhő-képződés kezdődik, és megnövekszik a magasszintű felhőzet is. Késő délutántól, estétől a nyugati, északnyugati határvidéken helyenként zápor, zivatar is előfordulhat. Az ország többi részén kevés marad a felhő, csapadék nem lesz. Északnyugaton megélénkülhet a délkeleti szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 32 fok között alakul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában