A követeléseket 40 napon belül kell bejelenteni a hitelezőknek

2023.01.06. 15:16

Jogerős a Dunaferr felszámolási eljárása

duol.hu

Fotó: DH-archív

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A Fővárosi Törvényszék 2022. december 14-én főeljárásban rendelte el az ISD Dunaferr Zrt. felszámolását, amely végzés 2022. december 31. napján jogerőre emelkedett, áll a törvényszék által 2023. január 4-én közzétett dokumentumban. „Mindazok…, akik az adóssal (az ISD Dunaferr Zrt. f.a.) szemben fennálló ismert követeléseket… a felszámolás során hitelezőként érvényesíteni kívánják, ... e végzés közzétételétől számított 40 napon belül jelentsék be a felszámolónak.” (A felszámolás megindításának közzétételéről szóló végzés – lásd. lentebb!)

A közzétett törvényszéki végzés szerint a bíróság által kirendelt felszámoló a Honoratior Kft., a felszámolóbiztos pedig dr. Fazekas Attila. Hivatalos elektronikus elérhetőségük: 14048667#cegkapu.

Az is ismert, hogy dr. Fazekas Attila még karácsony előtt az ISD Dunaferr Zrt. „f.a.” helyzetének felmérését követően felmentette Evgeny Tankhilevich vezérigazgató-helyettest minden a cégcsoportnál betöltött beosztásából, illetve dr. Sevcsik Mónika RMS és HR igazgató munkaviszonyát is ugyanígy megszüntette. 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!