PAKS II.

2021.02.18. 12:00

Az utolsó konténer is a helyére került

Az utolsó konténer is a helyére került február 13-án, következnek a belső munkálatok és a közmű-, tereprendezési-parkosítási, illetve út-parkoló építési munkák – tájékoztatott weboldalán a Paks II. Zrt.

tn/teol

Szerkezetileg elkészült a Paks II. Zrt. műszaki személyzete számára egy kétszázhatvan konténerből álló kétszintes, modern irodaház közvetlenül a blokkok számára kijelölt terület mellett. Az egyes konténerelemeket daruval emelték a helyükre, s illesztették azokat egymáshoz.

A munka ezen része három hónapig tartott. Most, hogy az utolsó konténer is a helyére került, a belső munkálatok következnek. A keleti épületszárnyban már ebben is történt előrehaladás. Az Erőmű-beruházási Központot várhatóan az év harmadik negyedévében vehetik birtokba a Paks II. Zrt. mérnökei.

Egyre több épület létesítése kezdődhet meg a Paks II. projektben, köztük a hat építményből álló homokfúvó- és fémbevonó-épületekből álló százhatvan négyzetméteres komplexum.

Borítóképünk: a helyére emelik a konténerelemeket

forrás: teol.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!