szponzorált tartalom

2020.03.03. 06:55

Így segítenek a környezetnek az energiatakarékos ablakok

Mindenki egy olyan otthonra vágyik, ahova megérkezve kitudja majd pihenni az egésznapos rohanás, és munka fáradalmait.

Annak érdekében, hogy saját ingatlanunk minél komfortosabb legyen, sok mindent tehetünk. A megfelelő színek megválasztása a különböző helyiségekbe, a tökéletes fűtés kialakítása az egyenletes és kellemes hőmérséklet érdekében, vagy épp a kényelmes, de ugyanakkor stílusos bútorok beszerzése, ezek mind-mind olyan dolgok, melyekkel hangulatosabbá, otthonosabbá tehetjük lakóterünket. Ezen felül természetesen fontos szokott az is lenni a tulajdonosoknak, hogy minél energiatakarékosabb legyen az egész ház, hiszen így akár spórolni lehet a kiadásainkon.

Amennyiben önöknek is fontos az, hogy otthonuk ne csak szép legyen, de hosszútávon még a költségeiken is csökkenteni tudjanak, célszerű nagy hangsúlyt fektetnie arra, hogy milyen nyílászárókat szereltetnek be. Amikor új ablakokat veszünk, mindig tartsuk szem előtt azt, hogy minél energiatakarékosabbak legyenek majd azok, még ha rövidtávon ez többletkiadást is fog jelenteni. A hosszútávú minőség fontosabb kell, hogy legyen, mint az ár! Az energiatakarékos ablakok fő előnye, hogy alacsonyabb hőátbocsátási értéket tudnak biztosítani, így igazán hatékonyak lehetnek a hőszigetelés szempontjából. A többkamrás technikának köszönhetően kiegyenlített lesz majd a hőmérsékletelosztás a nyílászárók belső felületén, így a fűtésszámlánk is kevesebb lehet. A linkelt oldalon található VEKA nyílászárókra ez mind igaz! Nem csak ez az egy érv szól azonban az ablakok mellett. Akkor is ideális választások lesznek az otthonuk számára, ha kimondottan zajos, forgalmas helyen élnek, hiszen olyan hatékonyan hangszigetelnek ezek a nyílászárók, hogy többé nem fogják a külvilág zajai befolyásolni a pihenésüket. Speciális vasalatokkal, üvegekkel, és kilincsekkel készítették a VEKA ablakokat, így kimondottan biztonságosnak tekinthetők, szemben a hagyományos nyílászárókkal. Ha mindez pedig nem lenne még elég, azért is érdemes felkeresni a weboldalt, mert náluk közel 50 féle színből választhatnak az ablakok terén, így nem kell beérni a sima fehér, vagy fa színekkel, igazán egyedi és modern lehet az otthonuk egy merészebb árnyalattal is.

Nem csak rövidtávon lehet majd a VEKA nyílászárók előnyeit élvezni, hosszútávon is meg fog térülni a befektetés, hiszen az ingatlan értékét tudjuk növelni, ha régi ablakainkat ezekre a modern technológiával készült ablakokra cseréljük ki. Szeretnék személyesen is megnézni ezeket a nyílászárókat? Az oldalukon található térkép segítségével megtudják majd keresni, hol van az önökhöz legközelebb eső üzlet. Itt személyesen is feltehetik majd a felmerülő kérdéseket az itt dolgozó munkatársaiknak. Otthonuk számára a legjobb választás lehet a VEKA nyílászáró, melynek előnyeit nem csak önök, de az egész család élvezni fogja majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!