szponzorált tartalom

2020.01.22. 14:42

Piaci sörsátrak támogatják az áruk értékesítését

Piaci sörsátor – egyszerű és praktikus

Ha takart helyre van szüksége az piacokon, kiállításokon vagy vásárokon, egy megfelelő megoldás a kerti sörsátor lehet. Sok variáció létezik. Attól függ, hogy mit akar. A fából készült sátrak nehezek és a szállításuk és a felépítésük bonyolult. Az összecsukható piaci sátor súlya és felállítása könnyű. Sőt, ha ollószerkezettel rendelkezik, akkor egy ember egy perc alatt felállíthatja vagy összecsukhatja a sátrat. Az idő fontos szerepet játszik, mivel nem a sátor felállítása, hanem az áruk bemutatására való felkészülés fontos. A sátrakat pillanatokon belül felállítja és a megtakarított időt a termékek kirakására, elkészítésére használhatja fel. A rossz időjárás mint az eső, hó, szél nem okoz gondot mer a sátorban minden biztonságban lesz.

Piaci sátor

Piaci sátor – szilárd szerkezet

A piaci sátrak használhatók csak tetőponyvával vagy a lezárásra felrögzítheti a három oldalfalat. A rögzítés nagyon egyszerű. Tépőzárak segítségével rögzítheti az oldalfalakat a tetőponyván. Különböző méretben kapható a piaci sátor. A kisebb méretek 2 x 2 m-nél vagy 3 x 3 m-en kezdődnek, de ha több helyre van szüksége, akkor egy 3 x 6 m-es sátor lesz megfelelő.

Ollós szerkezetek acélból vagy alumíniumból készülnek. A minőségük a modelltől eltérő. Némelyik sátor akár 70 km / ó sebességig is ellenáll.

A sátor ponyvái minőséges poliészter anyagból készültek. PVC bevonatnak köszönhetően a ponyvák teljesen vízhatlanok. A karbantartásuk egyszerű, tiszta vízzel vagy enyhe mosószerrel moshatók.

A sátor külleme szintén fontos szerepet játszik. Különböző színben kaphatók, így kiválaszthatja a termékekhez megfelelőt. A legnépszerűbbek közé tartozik a sárga, a piros, a kék, a zöld és a fekete, bizonyos méretek más színváltozatokban is kaphatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!