röviden

2019.10.03. 18:50

Kamarai hírek

Kőhalmi Kálmán

Évközi adóváltozások

2019. évközi adótörvény-módosítások címmel tartanak előadást a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében a NAV munkatársai október 9-én 9 órától 12.30-ig. A rendezvényről bővebb információt a kamara honlapján talál (dkik.hu), az eseményre is ott tud regisztrálni október 8-áig.

A Szakképzés 4.0 stratégiáról

A városi kamara Szakképzési Klubjának következő rendezvényén, október 15-én 14 órától a kamara szakképzési munkatársai a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum főigazgatójával, Pocsainé Varga Veronikával együttműködve adnak tájékoztatást a Szakképzés 4.0 kormányzati stratégia fő célkitűzéseiről, az oktatási intézményrendszerben és az Országos Képzési Jegyzékben 2020-tól életbe lépő főbb változásokról, valamint a gyakorlati képzésre vonatkozó várható hatásairól.

Pályázatok vállalkozásoknak

A Goodwill Consulting Kft. és a Goodwill Energy Zrt. munkatársai tartanak tájékoztató előadást Pályázatok vállalkozása szolgálatában címmel november 5-én 10 órától. Figyelje a kamarai honlapot, ahol a későbbiekben a részletes program megjelenik, és regisztrálni is lehet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!